30 december 2013

Fixardag

Tog en tur till Tollarp idag för att införskaffa ingredienser till nyårsmiddagen!
Hämtade ut ett paket också som var rek. Kunde inte komma på vad det var för ett paket, det stod ju ingenting på avin så det blev en överraskning!

Hade klickat hem ett macaron-kit på Groupon eller Let's deal för några veckor sedan så nu ska jag testa detta set snarast! 

Var inne en sväng på Linderöds trä och handlade på mig lite reparationsgrejer till vedskjulets tak. Ska införskaffa takplåt men tills bevakningen på Tradera ger resultat har det fått bli provisoriskt tak som nu behöver fixas till. 

Väl hemma låg det ett paket i brevlådan också! Efter lite mer än ett halvår med geocaching har jag förstått vilka hjälpmedel jag behöver skaffa. Både för att T har haft alla man kan tänka sig i bilen och för att när jag cachat själv behövt lämna cacherna ett par gånger utan logg för att jag saknat verktyg att ta dem med.

Så nu har jag fått hem både en magnetpenna och griparm! Beställde också en uv-ficklampa för nattcacher. Och två batteriboxar är bra att ha i caching-ryggsäcken! AA till vanliga ficklampan och AAA till uv-ficklampan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar