23 december 2013

Julmarknad och loppis

Decembers första julmarknad blev i Hörby första advent. Fast den började med att jag stod på loppis i scoutstugan i Hörby! Hade gått igenom kartonger med prylar två helger i rad, diskat och prisat allt. Det var första gången det var loppis där så jag hade ju ingen aning om hur mycket folk som skulle dyka upp.

Lånade T's bil som är liiite större än min för att kunna transportera allt. Mötte upp Lina och Moa som skulle hålla mig sällskap och fick väl sålt en del. Gick typ 500 plus och det kändes helt ok för det är ju faktiskt roligt att sälja loppisprylar. Det hölls öppet mellan 10-13 och första timmen var det bra med besökare men sedan stannade det av nästan helt. 
Fick packa in mer än hälften av grejorna i bilen igen tyvärr. 

Gjorde i alla fall själv ett riktigt fynd med dessa två trälådor som kostade en tia stycket... Köpte två andra för ett par år sedan och de kostade 150 kr styck och då tyckte jag att det var ett bra pris! Men bäst är det ju när man handlar av någon som inte har en aning om vad det är värt : )

Sen gick vi på julmarknad och hade det jättemysigt!

Förra året när vi var där var det massvis med snö! Hade varit lite juligare känsla om det varit vitt men riktigt trevligt var det ändå. 

Gick förbi en loppisbutik på nya torg och såg direkt en grej på en hylla jag bara måste ha! Denna burken i servisen Gammeldags Jul säljs inte längre och när hon sa att hon ville ha 125 kr för den slog jag till direkt. Nypriset när dessa burkar såldes låg på runt 700 kr. Den var helt felfri och såg oanvänd ut!!!

Var inne i en klädbutik som sålde plagg för 100kr/st eller 3st/250 kr. Föll för denna randiga saken men det här kan gå hur som helst. Helt otypiskt mig att testa något som både är randigt och så färgglatt och antingen använder jag den till sommaren eller så hänger den för evigt oanvänd. Har inte bestämt mig för om det är kärlek eller inte för den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar