2 januari 2014

Nyår - igen!

Började nyårsaftonen med långritt på 2,5h. Helt underbart väder!!! Väl hemma efter lunch städade jag ut julen! Eller ja, alla prydnader åkte ut. Julservisen packas ner först till helgen och julgardknerna fick sitta kvar uppe i väntan på att de vanliga ska strykas. Skönt att bli av med alla tomtar!!!

Hade satt sushi på menyn och faktiskt köpt en flaska vin till det när jag ändå vr på systemet för att köpa nyårs-champagnen. Är jag på systemet en gång om året så är det allt. Men det är ju bara bra att svartcola är godare än det mesta i drickväg. Men Wah från Jacob's Creek var verkligen gott och specialdesignat för just sushi. Skapat i samarbete av en av världens bästa sushikockar. Gott var det i alla fall. 

Tolvslaget firades på vägen utanför huset i famnen på min älskling tillsammans med en flaska Moët & Chandon. Inget annat att önska alltså!

Stackars Balthazar darrade som ett asplöv när det sköts raketer vid 22 men när vi kom in vid halv ett efter firandet var han lugn. Eller lite uppjagad men inte rädd. Passade hans bästis Kajsa också och hon var inte fullt så rädd. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar