20 januari 2014

Snöig lugn helg hemma

Det var en rejäl chock i fredags morse när man kom ut och såg all snö som lagt sig och snön virvlade våldsamt, nästan snöstorm! Speciellt exotiskt eftersom det var vinterns första rejäla snömängd! Men väl i Malmö låg det bara tunt på gräsmattorna. Att det kan vara sådan skillnad, när bussen skulle lämna hållplatsen tog det en stund innan den kom loss ur snödrivorna : )
På kvällen kom jag hem till tänd brasa och en älskling som plogat vägen så fin till mig <3
Fredagsmyset bestod av club sandwich med hemfriterade pommes och soffmys!

På lördagen började dagen med lyxfrukost och sedan fick jag åka med i T's traktor och släpptes av i stallet. Medan vi gjorde hästarna i ordning plogade han långa skogsrundan så vi lätt kunde ta oss fram och slapp rida i djup snö!
Skottade efter ridturen små myrgångar kring huset och sedan var det dags att starta långkok! Vi firade att T både fått sin första företagskund och skrivit kontrakt på ny lokal i stan! Så han ville laga pulled pork och det fick det bli!

I söndags var vi en tur i Tollarp för att hämta jätteroligt paket : ) och sedan lekte han med plogen en stund. Förstår inte denna förtjusning ; ) packa, städa och sedan iväg till Lomma några dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar