22 mars 2010

ACO Sence & Care nail polish remover


ACO Sence & Care nail polish remover
.
Sist jag var i Malmö ringde jag min tidigare nageltaknolog Sandra för att komma och köpa ny flaska polish remover. Den hon säljer doftar underbart och kan inte köpas i butik.
Hon var inte hemma men ringde upp senare då jag inte var kvar i stan och rekomenderade istället ACO's som jag istället köpte.
Kan inte ge den nog beröm!!! Vips så är allt lack borta, inget gnugg behövs! Den doftar inte blommor men är effektiv och det vinner överlägset!
.
Funderar ni på att bygga naglar i gelé i Malmö så lämna en kommentar med mailadress i inlägget så skickar jag er vidare till Sandra. Jag gick hos henne i över åtta år och har absolut aldrig varit missnöjd! Har på sin höjd brutit 10 naglar på den tidsperioden och då är det en duktig nagelteknolog!!!
Jag är fortfarande stormförtjust i mina korta naglar men i sinom tid kommer jag börja bygga igen och då är det hos henne och ingen annan!

2 kommentarer:

  1. Jag använder också denna och tycker att den är suverän! Bra pris också!

    Handkrämen är också underbar!

    SvaraRadera
  2. Jag är ute efter att hitta ett bra ställe att göra naglar på! Nu till sommaren och bröllopet!! :) Så jag behöver tips o råd! :)

    SvaraRadera