28 januari 2013

Seche Vite dry fast top coat

En väninna rekommenderade det snabbtorkande överlacket Seche Vite för ett tag sedan. Tydligen har det funnits på marknaden länge men det har undgått mig helt.

På Kick's kostar det ca 129 kr och det tyckte jag var lite väl mycket när man kan få skönhetsprodukter såå mycket billigare på Ebay : )


Så jag letade runt bland alla annonser på Ebay och valde en som sålde tre flaskor á 14 ml för ca 145 kr (inkl porto) från USA... Väntar hellre ett par veckor på leverans och slipper svenska överpriser! Så en flaska till mig, en till Emma och en till Lina! Tänkte att för några kronor mer än en flaska från Kick's kan man glädja två fina vänner.

Har nu testat det och är verkligen nöjd!!!

Så här gjorde jag:
Base coat - vänta tills det torkat
Lager 1 färgat lack - vänta 1 min
Lager 2 färgat lack - vänta 1 min
Seche vite top coat - vänta 10 min sedan är alla lager genomhärdade!

Seche vite är mer trögflytande än vanligt lack och man använder det lite annorlunda också. Man hämtar upp en pärla lack och lägger den ganska nära nagelbandet och penslar sedan ner det mot nagelns kant. Ganska tjockt lager! Ska täcka hela nageln.

Tydligen tjocknar det innan flaskan är slut men det finns uttunnande medel i Seche vite och man kan även hälla i mer av samma lack från större flaska för att få tillbaka konsistensen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar