5 mars 2014

Pinsamma Enzo's sports bar & grill


Igår mötte jag upp T vid hans jobb och sedan begav vi oss mot Limhamn för att äta på Enzo's Sports Bar & Grill : )

Kom dit vid halv sex och första intrycket var väl sådär, haha! Mörk lokal och vi var enda gäster. Servitören var ju lite schysst som i alla fall tände ljuslyktan på bordet. Restaurangen låg ovanpå Willys så lite plus där för utsikten vid fönsterbordet. Däremot håller jag inte med om att det var "utsikt över staden" som det stod på hemsidan. Utsikt över Linnégatan hade varit en bättre beskrivning. 

Delade en mixtallrik med nachos, Buffalo wings, mozzarella sticks, cheese jalapeños och lökringar. Inget varken såg ut som eller smakade hemmalagat utan friterat från fryspåse. 
Sedan ville jag veta vad "Dagens fångst" var men fisk erbjöds inte längre men stod oförklarligt fortfarande med på den svart/vita enkla häftklamrade menyn. Som typ skulle kostat en krona att byta ut. Så det blev hamburgare. Möjligen var hamburgaren gjord i restaurangen men både brödet och pommes var utan tvekan inköpt färdigt. En skål med ketchup fick man på tallriken, spännande. Och grillkrydda på pommesen. Kunde lika gärna köpt burgaren i en kiosk på gatan, hade smakat likadant men kostat mindre. 
Vi satt länge utan dricka och trots att jag påkallade servitörens uppmärksamhet tog han beställningar från två andra bord först och gick mellan varje beställning tillbaka till köket. När han väl kom blev vi informerade om att det var slut (!) på Cola zero. Hur kan man få slut på light-Cola? Vi kunde i alla fall beställa efterrätt och valde marängsviss. Ingen banan hittades i den vita röran som bestod av två kulor vaniljglass med iskristaller i. Och obcena mängder grädde som förstörde aptiten en smula. 

När bordet bredvid skulle beställa hörde vi servitören vid två tillfällen säga att "det är tyvärr slut". Och då ska det tilläggas att urvalet på menyn redan innan var väldigt smalt. 

Vid betalningen fick vi frågan om vi var nöjda och jag svarade att det inte var annat än helt ok. Han verkade förstå precis. Och bad om ursäkt över att så mycket var slut. 

Jaja, vi fick en del goda skratt. Vi kommer aldrig glömma denna kulinariska afton men tyvärr av helt andra skäl än det en restaurang borde önska. Så...lägg inte dina pengar på att äta här!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar