3 oktober 2013

Pulled pork wraps med hemmagjord barbecuesås

Vi hade ett halvt kilo kvar av köttbiten från igår och gjorde wraps på den. På Malmöfestivalen åt J och jag pulled pork i wraps med barbecuesås så det ville jag testa.

Hade bara hickorysås hemma så vi fick göra egen barbecuesås. Blandade köttet med några matskedar barbecuesås och serverade med sallad och soft tortilla, riktigt gott!

Barbecuesås

2 vitlöksklyftor
3 dl ketchup
4 msk rörsocker
2 msk rödvinsvinäger
2 msk japansk soya
1 msk dijonsenap
2 msk mald ingefära
1 tsk liquid smoke
1 krm cayennepeppar
Flingsalt
Svartpeppar

1. Blanda samman alla ingredienser förutom salt och peppar. 
2. Låt småputtra 25 minuter.
3. Smaka av med salt och peppar!

Skickar in receptet till Middagshjälpen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar